Extrém Generáció Koncert kép

Extrém Generáció Koncert

Keresztény dicsőítő és rock koncert evangélizáció céljából

Az Extrém Generáció ebből a helyi gyülekezetből jött létre! Az együttes – ami valójában egy dicsőítő csoport – már legalább 5 éve létezik. Kezdetben különböző nevek alatt adtunk koncerteket, többnyire Székesfehérváron. Együttesünk az ifiből indult, onnan fejlődtük ki magunkat zenekarrá. Néhány éve lett a neve az ifi alkalmunknak Extrém Generáció, azóta az együttes neve is ez. A tagok nem állandóak, sok a felállás-csere, így sok koncerten nem abban a felállásban játszunk, mint ahogyan a CD-n található. Próbálunk egyre fiatalabb zenészeket használni, akik megőrülnek Jézusért.

Zenénkkel elsősorban a fiatal korosztályt szeretnénk elérni 13-19 éves korig. Hajlandók vagyunk stílust váltani, ahogyan csak tőlünk telik, próbálunk fiatalos, a mai kornak megfelelő zenét játszani, de hisszük, hogy ez TÖBB MINT ZENE.

Minden péntek este van találkozónk, ahol fellép az Extrém Generáció, de ez tényleg sokkal többről szól, mint a zene. Ez egy ifi csoport, ahová bárkit szívesen várunk. Ilyenkor sokféle programot tervezünk nekik, minden estére mást és mást. Szeretnénk a fiatalokból a legtöbbet kihozni, azokat a dolgokat, amiket Isten helyezett beléjük.