Baseball ingyenes tábor Székesfehérváron

Baseball Hétvége 2014. június 30. - július 06. "Kapj el minden labdát"

Idén ismét baseball tábor, ezenfelül pedig heti 2 edzés vár ránk 2014-ben!

2001 óta minden évben megrendezünk egy baseball tábort (ajánlott korosztály: 6-25 év közöttiek). Évről évre egyre több fiatal jön el és tanul meg baseballozni. Célunk, hogy a fiataloknak egy olyan tábort biztosítsunk, ami teljesen ingyenes, így bárki számára elérhetővé válik. Nemcsak egy játékot szeretnénk nekik megtanítani, hanem azt is hogyan jöjjenek ki egymással és hogyan dolgozzanak együtt egy csapatként! Arra törekszünk, hogy azon a héten egy közeli kapcsolatot alakítsunk ki velük. Sok olyan gyerek és fiatal jön, akinek nincs mivel elütnie az időt, egyedül tölti a nyarat. Szeretnénk ezért nekik többet adni, mint csupán baseball.

2014-ben ismét lesz BASEBALL TÁBOR, még hozzá iskola után azonnal. A tábor előtt, várhatóan májustól már heti 2 edzésen is lesz! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ilyen nagy érdeklődés van, és módunkban áll folytatni az ingyenes baseball foglalkozások minden korosztály számára!

A táborra kötelező regisztálni! További információ: 06(20)886-2347;

ADÓD 1 SZÁZALÉKÁVAL TÁMOGASD A BASEBALL EDZÉSEKET

Kedvezményezett neve: Extrém Generáció Egyesület
Adószáma: 18492367-1-07

Baseball Tábor 2014. június 30. - július 06.

Baseball Pálya Térképe »

REGISZTRÁCIÓ »

AJÁNLOTT MAGADDAL HOZNI:

• innivalót (ajánlott, hogy jeges legyen, mert nagyon meleg lesz a pályán, ELKÉSZÍTÉSE: tetszőleges flakont félig feltölteni, majd állítva mélyhűtőbe tenni az előző este, majd reggel teletölteni vízzel)
  • baseball sapka (vagy/és) napszemüveg
  • ha van baseball kesztyűd, akkor hozd el (ajánlott ráírni a nevedet)

Minden szükséges felszerelést a játékhoz mi biztosítunk! Ha van további kérdésed, akkor irj nekünk!